Roadshow: Mamba Gym


Elfelejtettem megkérdezni, miért nevezték el ezt a termet egy betiltott táplálékkiegészítőről vagy egy halott Kill Bill szereplőről, de a viccet félretéve: ezer éve nem jártam Tiszafüreden és eggyel több okom van, hogy eljöjjek máskor is.A Mamba Gym nem egy nagy terem, mi ilyesmiről ábrándoztunk a 90-es évek legelején és amit akkor vidéken el tudtunk érni, az pont ugyanez a méret volt alapterületben - csak amíg nekünk egy szint volt jobbára vakolat és szociális helyiségek nélkül, ahelyett itt három van. A terem vadonatúj, LT-Tech gépek mellett pár szofisztikáltabb típussal, ventilátoros légmozgással és légkondival.


Kicsit mindig van szó tápkiegről is - teljesen reklámmentesen, viszont saját tapasztalatok alapján. Itt konstatálom megdöbbenve, hogy nem is mentális fókusz fokozó van a új Superhero-ra írva, de jól láthatóan Bohos Kornél szeme is elkerekedett. Legközelebb néma egyperces felállás is lesz a régiért.


Érdekesen hullámzik a hangulat, van amikor feszülten hallgatnak minket, van amikor nagyon röhögnek velünk együtt. A versenyzésről és az azzal kapcsolatos téveszmékről is van szó, ez Béla szívügye, sok év versenyzés, sok versenylátogatás, szervezés 11 Mr. Olympia megtekintése, sőt Mr. Olympia díjátadás után.  
 


Kitaláltam, hogy minden állomásra az előző terem pólójában megyek, igaz, itt csak trikó volt kéznél.


A Támadás 2. téma még tíz év után is előkerül! Ha felmerült benned, hogy nem írok semmi konkrétumot arról, hogy mi hangzott el, ne lepődj meg: minek csinálnák rendezvényt, ha leírnám, mit mondtunk el?!

Fotók: Szilveszter  Zoli