Roadshow: Kronos Gym PétfürdőKülönleges státuszú edzőterem: regionális központként működik, a környező településekről is ide járnak. Egy nagyközségbe (még csak nem is város!) egy ilyen termet építeni merész vállalkozás, a történetét majd elmesélem BBTv Flashben.


Próbálom megdönteni a sztereotípiát, hogy Kornél nem úgy néz ki, mint a béna plakátokon - de nem mindig sikerül!


 Itt mindannyian nagyon röhögünk valamint még a helyszínen. Ha lehet ezt mondani, most még jobban összeszedtük, koherens volt az előadás. Egy srác megkérdezte, hogy kiteheti-e a youtube-ra mert felvette telefonnal - mindig ledöbbenek az ilyen ötletektől. (Mi azért nem tesszük ki, mert hülyék vagyunk és nem jutott eszünkbe!) Ezentúl ezt el is mondom előre a gyengébbek kedvéért. 

Na ugye, hogy elég könnyű róla jó képet csinálni? Nem mellékesen Kornél 5 órát autózott (+vissza ugyanennyit), de a legfáradtabb Kathi Béla volt, aki ennek ellenére is nagyon jól nyomta.

A program szerves része a dedikálás és a közös fotózás. Az előadás rész után kérdésekre is válaszolunk, ha vannak, de ezzel bajban szokott lenni a közönség: vagy azért, mert az összes problémájukat megoldottuk, vagy mert kiégett az agyuk a sok baromságtól, amit meséltünk.


Meglepi - sztárvendégünk volt: az egyik legtehetségesebb és legjobb megjelenésű magyar testépítőt fedeztük fel a közönség soraiban, ami nem volt nehéz, mert kb. 3 méter magas. Még napijegyet is nyert!


A terem épp megfelelő méretű, szerencsére meg is töltöttük - és nem is fért rá mindenki erre a képre, mert az az én gépemmel készült és nem nagylátószögű lencse volt rajta. De ez egy elv, hogy az én fényképezőm is dolgozzon, ha már nem tudok normálisan fotózni meg forgatni. 

A képekért special thanx for Szilveszter Zoli!