Cutler/Botond piknik
Szülinapi piknik és jótékonysági főzőverseny


A móvári Cutler 10, a Botond 30 éves - hihetetlen, de így van!

Főzőverseny orientált piknik formájában álmodta meg a bulit Freimann Sanyi, de  pont lebetegedett, mintha összebeszélt volna Kathi Bélával, aki csak majdnem lett házigazda ugyanezért.

Mi meg majdnem megnyertük a főzőverseny. Legalábbis nem lett belőle gázrobbanás, így nem volt annyira probléma, hogy Rigó Ricsi nem tudott jönni, mert tűzoltóként éppen szolgálatban volt. Mondjuk a csapatok ijesztően profik voltak, de álltuk a sarat, hiszen a mi csapatunk éppen most bográcsozott először, sőt, Sántha Tomi a maival együtt is csak mínusz egynél tart. 

Pár képet lőttem, de nem vittem túlzásba, mert forgattam is, hiszen sportesemények is voltak: például idehoztuk a Magyar Karbirkózó Egyesület versenyét . Volt amatőr ismétlésre törekvő felhúzó verseny is férfi/női relációban, 50 ill. 100 kilóval, meg mindenféle evőversenyek.    

Kissé megdöbbentünk, amikor megérkeztünk...

A Botond előtti utcarészt lezárták, és mint látható, nem kispályáztunk.

Voltak a mezőnyben profik is, de felvettük a harcot! (Amúgy mindenki segített, mert se villáskulcsunk, se gyújtónk nem volt.)Dj nyomta a hangulatot hangfrekvenciás impulzusok formájában, kéimiailag meg a pálinka: mindkettőt nehezebben bírom az átlagnál - viszont a többiek szétmulatták magukat.Mi adtuk át a szkander díjakat Vörös Zolival és Sántha Tomival, mert Oláh Vivit épp nem találtuk.

Sántha Tomi sztorizik éppen Vörös Zolinak arról, hogy hogyan esett majdnem a fehére a rúd fekvenyomó versenyen, mert rosszul adták rá a ruhát és totál amatőrök voltak a segítők. 


Tomival nagyon jót főztünk, de ez nem teljes mértékben így volt, inkább csak a vizualitás kedvéért fogadjuk el ezt sajtóverziónak.
(A kaja babgulyás viszont tényleg jó lett,)


Smuk Feri bácsi és Kiss Laci bácsi powerlifting mesterek is velünk voltak.

A többit nem lövöm le, mert lesz Flash!