Gladiator Gym nyitóbuli


A felvidéki Losonc ugyan Dél-Szlovákia egyik legnagyobb városa 25 ezer lakossal, de azért nem gondoltuk volna, hogy a nyitóbulin mozdulni sem lehet és hogy világszínvonalú termet találunk itt. 

Márpedig Gladiator Gym  Amerikában is megállná a helyét, azért teljesen rendben van, hogy Rigó Ricsi és Szmereka  Laci mellé Team Scitec kiegészítésnek meghívták Michal Krizo-t is, aki nyilván a nap fénypontját jelentette bemutató edzésével.


De persze Szmereka Laci, a világ egyetlen idiótaszínvilágú-Muscle-Beach-póló rajongó IFBB profija  is odatette magát az edzőteremtesztben, de most nem hupikék törpikék-színűben jött.

 
Mai edzőpartnerét, Rigó Ricsit megpróbáltam rávenni, hogy vágjon olyan fejet, mintha edzene vagy erőlködne, de ebből csak az lett, hogy végigröhögte a gyakorlatot. Lehet hogy ez az új "vidám edzés" metódus születése?

Természetesen nem maradt el a közös fotózás - szégyen ide vagy oda, Krizo ebben azért elvert minket, ha már szövegelésben nem sikerült. 

A végén a közös kép a terem alapítóival jó példa arra, hogy azért néha jobb, ha én fotózok. Megnyugtatásul közlöm, Jani senkit nem akart megölni valójában - de az én őrült tekintetem is a véletlen műve és nem annak köszönhető, hogy tudom, mire készül  Jani!


Természetesen ebből is BBTv Flash lesz valamikor, úgyhogy a többit nem lövöm le!