Roadshow 2024:  A Fitness Vác


Erős kezdés, mert az egyik kedvenc városomról beszélünk, az A Fitness hardcore szekcióval is rendelkezik, valamint itt edz a naturál legenda, INBA Hall Of Fame (és mellesleg Team Builder) tag Filkor Roland is. (Őt sajnos nem találtam a tömegben így elfelejtettem róla beszélni, pedig külön ki akartam emelni - néha én is hibázok.) . Körülbelül 150 emberrel indítottunk, ehhez nem nagyon kell hozzáfűzni semmit, pláne hogy több embert nem engednénk regisztrálni, mert élvezhetetlen lenne a műsor.


Fotózni nyilván most sem tudtam, lőttem vagy 3 képet összesen, a többivel a hivatalos fotós, Szilveszter Zoli segített ki. A szokásos menetrend úgy másfél órás sztorizás/előadás - amit a közönségnek végig kellett állni, mert a termekben nincs beszékezett előadóterem -, majd közös fotózás. 


Én sosem állok a fotófalhoz, de általában elkapnak máshol. Mondhatnám azt is, hogy velem főleg beszélgetésre van igény. (Fotó: Szilveszter Zoli.)Pólót idén már nem kaprunk, szerencsére van saját. Idióta szlogenek helyett így képzelem a kommunikációt.  (Fotó: Szilveszter Zoli.)


Természetesen közös képet azért csináltunk. Nem véletlenül nem írom le, hogy miről szólt a szeminárium, hiszen akkor mi értelme lenne eljönni?  (Fotó: Szilveszter Zoli.)


Megint én tudtam eljönni utolsónak, így lőttem egy pillanatképet, hogy milyen a terem "normál" nem hardcore része. A hardcore részt majd bemutatom máskor.

Következő állomás két nap múlva Pétfürdőn, ahol még sosem jártam.