Joda Fitness Monor

Nyilván azzal kellett kezdenem, hogy "Az Erő legyen veletek", ami szar poénnak hangzik, de a terem is rájátszik a Yoda logóval a szójátékra. Pedig valójában a Joda a tulajdonosok kezdőneveiből alkotott mozaikszó.
Csak az izgalom kedvéért késtünk, mert bár utálok, jó a hatásos belépő, dolgoztatjuk a stresszhormon-receptorokat.  Foghatnám erre is, de inkább megemlítem, hogy két barom egymásnak ütközött egyenes úton az M4-en, ezért a dugóban rohadtunk jó darabig. Ezzel a ténnyel indítottam - legközelebb lehet közlekedésbiztonsági előadás is lesz, életmódprogramként.


És itt bizony sorba kellett állni még úgy is, hogy már késtünk, annyian voltak. Kis csapatunk a rengeteg Lomonoszov Egyetem-szintű információ befogadásának elősegítése érdekében különféle szellemi ajzószereket kínálgatott edzés előtti formula formájában, bár lehet BCAA volt. Nekünk meg a szokásos mentálfókusz-fokozó.  Lehet a mentálhigiénia-fokozót is feltalálom most már a karambolozó hülyéknek.


Radikálisan más volt a mai előadást-struktúra, ami azért jó, mert páran lebuktak, hogy voltak már a tavalyin, meg idén az összes másikon (!), sőt 150km-ről érkező látogatónk is volt, A messziről érkezőknek  be kellene vezetni egy különdíjat, mondjuk szkanderozhatnak egy menetet Bohos Kornéllal vagy megehetik a kajáját.


Ugye mondtam, hogy nagyon sokan voltunk (lásd kép)?  Nem erre számítottam Monoron, Ilyenkor szoktam átfogalmazni a Han Solo-frázist: gondoltam, hogy jó lesz, de azt nem, hogy ennyire.  (Ő a büdösséggel kapcsolatban mondta a Birodalom Visszavágban, de az itt nem volt.)  A Joda egyébként hálózat, vagy triumivirátus. Állítólag nagyon kedves személyzettel és jó hangulattal - ezt aztán brutálisan nem tudom megcáfolni. 

Az emberaláírás népszerű műfaj volt a mai napon. Ezek egyébként kétségtelenül örök emlékek, de mi nem fogjuk ezt fel annyira, igaz lépten-nyomon figyelmeztetnek minket. Leírhatatlan érzés, amikor az embernek a szemébe mondják, hogy megváltoztattuk valakinek az életét,  Pedig az csak a jó szándék eredménye.


És hát a hülye szójátékot nem lehet megkerülni, mert az erő tényleg velünk volt!

fotó: Szilveszter Zoli