Mr. és Ms. Muscle Beach 2024 versenykiírás

helyszín: 2024.07.27 Siófok, Plázs
nevezés:  előnevezés a Scitec hivatalos oldalon.
nevezési határidő: 2024.07.20
kommunikáció: e-mailben
info: 30/2574871

Kategóriák

Mr. Physique

Atlétikus férfi strandfazon kategória.
Ruházat: strandnadrág
Pózolás: I séta, 4 alapfordulat
Pontozás: helyre pontozás 10. helyezettig
A jelentkezők számának függvényében a mezőny a magasságok átlaga szerint ketté lesz osztva.
Mindkét kategória külön pontozásra kerül.  A két kategóriagyőztes  indul a Mr. Muscle Beach címért.


Ms. Bikini

Sztenderd bikini kategória.
Ruházat: bikini, magas sarkú cipő.
Pózolás: T-séta, 4 alapfordulat
Pontozás: helyre pontozás 10. helyezettig
A jelentkezők számának függvényében a mezőny a magasságok átlaga szerint ketté lesz osztva.
Mindkét kategória külön pontozásra kerül.  A két kategóriagyőztes indul a Ms. Muscle Beach címért.


Minősítő Bajnokság

Koedukált hobbisportoló fizikum kategória, amin csak olyanok indulhatnak, akik az elmúlt tíz évben semmilyen fizikumot értékelő versenyen nem indultak, tehát nem minősíthetők testépítő/bikini stb.  versenyzőnek.

A versenyen az induló sportolók „hétköznapi” fizikumát értékelik a bírók arany, ezüst vagy bronz minősítéssel.  Az egyes versenyzőket a bírók önmagában sorolják be, nem hasonlítják a többi versenyzőhöz.  A verseny játékos, szórakoztató jellegű: nem tilos felkészülni, de a szokásos fizikum is elegendő. Az alap elvárás annyi, hogy az induló láthatóan rendszeresen járjon edzőterembe és ne legyen túlsúlyos.

A versenyen nincs semmilyen kategória, férfiak és női versenyzők is együtt/egymás után jönnek a színpadra.

Ruházat: férfiaknak combot szabadon hagyó rövidnadrág, fürdőnadrág vagy póznadrág. A Mr. Physique-ben használatos térdig érő strandnadrág nem megfelelő! Női versenyzőknek bikini, magas sarkú cipő vagy sportcipő megengedett, de nem kötelező.

Pózolás: férfiaknak első alapállás, kettős bicepsz majd hátsó alapállás valamint egy tetszőleges póz.
Nőknek négy alapfordulat.

(Nem szükséges versenyzői szintű pózolási tudás.)

A versenyen mind női, mint férfi kategóriában kiválasztjuk a legizmosabb, legszálkásabb és legjobb összhatású indulókat, akik különdíjat kapnak.

A legjobb összhatás díjazott férfi és női versenyzői indulnak a Mr. és a Ms. Muscle Beach címért.

Mr. és Ms. Muscle Beach

A  Mr. Muscle Beach cím a Mr. Pyhsique 1-2. kategóriák győztese és a Minősító Bajnokság férfi indulói közül kiválasztott legjobb összehatású versenyző közül lesz kiválasztva a szerint, hogy a versenyzők a kategóriájukon belül milyen feljlettségi szinten vannak, tehát a kategória elváráshoz viszonyítva.  

A  Ms. Muscle Beach cím a Ms. Bikini 1-2. kategóriák győztese és a Minősító Bajnokság női indulói közül kiválasztott legjobb összehatású versenyző közül lesz kiválasztva a szerint, hogy a versenyzők a kategóriájukon belül milyen feljlettségi szinten vannak, tehát a kategória elváráshoz viszonyítva.  Értékelés:

A versenyen 5-7 tagú bírói gárda értékeli a versenyzőket. A Mr. Physique és  Ms. Bikini kategóriákban a versenyzőket helyre pontozzák, a Minősítő bajnokságon. Az értékelésnél az esztétikum és a szimmetria kiemelt fontosságú.


Nevezés:


A verseny összes kategóriájába kizárólag előnevezésben lehet nevezni.  A nevezési díj befizetése után a nevező meg fogja kapni a nevezési lapot az általa megadott e-mail címre. Ennek visszaküldésével bekerül a rendszerbe és a nevezési határidő lejárta után e-mailben fogja kapni a szükséges  információkat.

Helyszíni nevezés teljességgel kizárt!  
A nevezési oldal linkjét élesítés után közzéteszem.


A verseny menete:


A versenyen szükséges teendők, bejutás, regisztráció (rajtszám, magasságmérés stb.) időpontok és egyéb információkat kizárólag a már benevezett versenyzők fogják megkapni e-mailben.Díjazás:

A Mr. Physique és Ms. Bikini kategóriák első 6 helyezettje és a Minősítő Bajnokság 3-3 különdíjasa Scitec Nutrition ajándékcsomagot fog kapni.


Információ:

30/2574871 Kovács B. Zsolt versenyigazgatóMr. és Ms Muscle Beach versenyszabályzat


1.       A Scitec Muscle Beach rendezvény a Scitec Nutrition brand rendezvénye.
2.       A rendezvény versenyein részt vevő jelentkezők a nevezés eladásával magukra kötelező érvényűen tudomásul veszik a versenykiírást és a versenyszabályzatot.
3.       A verseny előnevezéses. A versenyző köteles a nevezést a nevezési határidőig leadni.
4.       A versennyel kapcsolatos kommunikáció e-mailben folyik. A versenyző köteles a kapott információkat bizalmasan kezelni.
5.       A versenyző köteles a versenyen sportolónak megfelelően megjelenni (megfelelő ruházatban és megfelelő fizikai állapotban)  és sportolóhoz méltóan viselkedni.
6.       A versenyző köteles a színpadon a felvezető bíró és a vezetőbíró, a backstage-ben a backstage menedzserek utasításait követni.
7.       A versenyző nem hagyhatja el a backstage területét a verseny teljes időtartama alatt, azaz kategóriájának eredményhirdetéséig.
8.       Amennyiben a backstage menedzser a versenyzőt bármilyen okból nem találja, azonnal kizárásra kerül a versenyből. 
9.       A versenyző kijelenti, hogy elfogadja a bírók által végzett pontozás eredményét és ezáltal a kapott helyezést, és hogy semmilyen utólagos kifogása nem lehet.