Közlemény Tavaly volt 20 éve, hogy a Scitec Nutrition-nek dolgozom az alapító felkérésére. A Muscle Beach szervezésének szakmai részét 2017-ben vagy 18-ban vettem át, onnantól van a rendezvényen kifejezett program az egész napos versenyeken kívül - nem csak ad-hoc módon összevissza edzegetés. 

Amikor a Biotech - Scitec fúzió létrejött, rajtam kívül senkinek fogalma sem volt, hogy néz ki a Muscle Beach. Az összes programot én vázoltam fel és én kértem kölcsön gépparkot a Mecca Gym-től, mert a rendezvényszervezők azt hitték először, hogy elég lesz a megboldogult Brutal Challenge szett pár rúddal meg húzódzkodó állvánnyal. A Scitec Raw, erősember stb. kontaktok mind tőlem származnak. 

Minden évben megírom a Muscle Beach honlap tartalmát menüpontokkal, amit egyébként idén sem sikerült elsőre a leírtak szerint megcsinálni, de a tudtom nélkül ki lett élesítve hiányzó linkekkel, értelmetlen menüvel stb. (Most se sikerült még az elejére tenni a "programok" menüpontot, de senki rá se nézett.)

Korábban már létezett Bikini és Men"s Physique verseny, de a Mr. és Ms. Muscle Beach címet én találtam ki, hogy rangot adjak az eseménynek és tavaly bevezettem a Minősítő Bajnokságot. Ezeknek versenykiírását, szabályzatát, értékelési rendszerét én készítettem el az elejétől fogva, de updatelem minden évben. A nevezéseket én kezelem, a végrehajtó csapatot én szervezem, a bírók a barátaim és a kedvemért jönnek el.

Ehhez képest az egy dolog, hogy meg se kérdeznek a grafikáról, arculatról, plakátról, de idén már úgy készült el a Mr. és Ms. Muscle Beach promo video - általam vállalhatatlan stílusban - hogy nemhogy nem hagytam jóvá, de még csak nem is szóltak, hogy kikerült. (Mindez úgy, hogy a versenyzők például engem hívnak, ha információra van szükségük.) Amikor kértem, hogy vegyék le, üzenték, hogy "így döntöttek". Hogy ki döntött a megkérdezésem nélkül arról a versenyről amit amúgy én csinálok, az nem derült ki, felelős most sincs.

Hogy a testépítő sportban és a Scitec Nutrition márkáért végzett 20 éves tevékenységem után  ilyen szintű tiszteletlenséggel kell szembenéznem, hogy ezt egyáltalán valaki meg meri csinálni úgy, hogy a versenyt gyakorlatilag én csinálom, az vérlázító. 

Ezért sajnálattal közölnöm kell mindenkivel, akit meghívtam a Muscle Beachre versenyezni, bírónak, nézőnek, stb, hogy  az általam meghirdetett programokat nem tartom meg. és  a rendezvényen nem veszek részt. 

Nem szívesen okozok csalódást a sportrajongóknak, de egy olyan Roadshow közben, amivel kapcsolatban szintén meg se kérdezték hogy egyáltalán megfelelnek-e az időpontok, sőt, semmilyen értesítést nem kaptam, hanem a Scitec oldalon kellett keresgélnem hogy egyáltalán hova kell mennem és mikor - azt hiszem teljes joggal mondhatom, hogy betelt a pohár. (És bizony még sok-sok ilyen sztori van.) 

Akit tudok, telefonon értesíteni fogok.

A Muscle Beach rendezvényhez innentől semmi közöm és a rendezvényért semmilyen felelősséget nem vállalok.

Kovács Bunny ZsoltScitec Muscle Beach 2024


helyszín: Siófok, Plázs
időpont: 2024. 07.26-27.
kapunyitás: péntek 14.00 / szombat 10.00

A nyár erősport rendezvénye - a Balaton partján!
Felejtsd el a marketing maszlagot a napernyővel meg a koktélosporhárral, a Muscle beach egy kőkemény sportrendezvény - de persze maximálisan barátságos, tehát feszengőfesztiválra se számíts. Ez a rendezvény érted van!

Az idei Muscle Beach a szokásosnál egy héttel korábban kerül megrendezésre mert augusztus első szombatja munkanap.  


programok:
- ingyenes szabadtéri edzőterem
- Meet&Greet a Team Scitec tagokkal egész nap
- Team Scitec edzések
- Team Scitec miniszemináriumok/interjúk/élménybeszámolók
- termékkóstolók
- Bohos Challenge nézőknek (Hack guggoló gépen.)

- Tóth Dani kötélhúzó bajnokság nézőknek (Team Scitec vs. erősemberek vs. nézők)
- ergonométer bajnokság nézőknek (1 perc ismétlésre)
- Bunny Superhero Challenge
- csípőemelő bajnokság hölgy nézőknek (saját testsúllyal végzett max. ismétlésre)


- Nyílt amatőr és versenyző PowerChallenge bajnokság (szombat)
- Nyílt Scitec Raw fekvenyomó és felhúzó bajnokság (péntek)  Versenykiírás itt!
- Nyílt Mr. és Ms. Muscle Beach bikini és Men's Pyhsique bajnokság (szombat)
- ezen belül:  nyílt  Minősítő Bajnokság (szombat)
- Prémium Liga kamionhúzó bajnokság
- Prémium Liga Kupa erősember bajnokság


Tehát a programokban 3 kategória van: profi verseny, amit nézni tudsz (pl. erősember versenyek), amin indulhatsz mint rendes verseny (Scitec Raw, Powerchallenge, Mr. és Ms. Muscle Beach, Minősító) és amiben részt vehetsz mint játékos verseny vagy vetélkedő (pl. Bohos Challenge, Tóth Dani kötélhúzó bajnokság, ergonométer, stb.)